Usluge

FH & Best Cars

Naše usluge

Uvoz, prodaja i registracija autmobila

Uvoz automobila

Najbolji polovni automobili iz uvoza

FH & Best Cars se bavi uvozom najkvalitetnijih automobila iz uvoza. U našoj ponudi su automobili isključivo premium klase. Nudimo vam mogućnost uvoza pojedinačnog automobila ili veće količine u zavisnosti od vaših potreba. Mogućnost naručivanja automobila iz fotelje.

Prodaja automobila

Kupite autmobil premium klase po super povoljnim cenama

FH & Best Cars u svojoj ponudi ima automobile super premium klase. Izaberite najbolje od najboljih i vozite skupoceni automobil sa čistim papirima, garancijom na pređenu kilometražu i garancijom na urađene servise.

Carinjenje vozila

Sve usluge na jednom mestu

Kada se odlučite da nabavite vaše vozilo kod nas, mi vam završavamo kompletnu papirologiju. Uvoz i carinjenje automobila je naša briga. Vaše je samo da sednete i vozite. Izaberite automobile premium klase po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Registracija vozila

Registrujte vaš auto u našem salonu

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu vozila u našem salonu, nudimo vam mogućnost da prvu registraciju obavite kod nas. Mi ćemo vam pripremiti kompletnu dokumentaciju, vama preostaje da samo odvezete vaše vozilo. Pogledajte našu ponudu super premium automobila iz uvoza.

Rekli su o nama

5
5/5

Izuzetno iskustvo kupovine. Profesionalni zaposleni, sve odrađeno na jednom mestu. Posle godinu dana urađen samo mali servis.

Aleksandar
5
5/5

Ključna prednost je to što sam sve završila na jednom mestu. Moj izbor je bio mali gradski automobil kako bih decu vodila do škole i vrtića. Za sada sam izuzetno zadovoljna.

Marija
5
5/5

Sve je bilo brzo i profesionalno odrađeno. Automobil je uvezen u rekordnom roku, papiri su odmah sređeni i moje je bilo samo da preuzmem auto. Svaka čast za profesionalan odnos, na takav pristup nigde nisam naišao.

Igor

Sve što možete zamisliti mi možemo ostvariti

Najpovoljnije cene polovnih autmobila iz uvoza

ili nas pozovite:

+381 62 9284 555